Taraxacum officinale

Undeva în îndepărtata Galaxie Ubgunduri Delftis, pe planeta Ptelifloris, conviețuiau de mii de generații, familii întregi de păpădii, pline de încântare și deliciu. Frumusețea lor neschimbătoare era încununată de stălucire

Cosmisian's Blog - Gânduri Neinfinite

Taraxacum officinale

Undeva în îndepărtata Galaxie Ubgunduri Delftis, pe planeta Ptelifloris, conviețuiau de mii de generații, familii întregi de păpădii, pline de încântare și deliciu. Frumusețea lor neschimbătoare era încununată de stălucire

????

Gândul parfumat de minunația Festivalului a atras păpădii din toată Regiunea Aparf-nercis, după pregatiri intense, cu atât mai mult cu cât acest festival își făcea simțită prezența doar o singură dată la 100 de ani.

Filioris

Născută într-o familie nobilă, Păpădița Filioris, își petrecea timpul croind vise, construind idealuri ascunse de atingerea efemera a banalului. Dragostea dintre lumi la care visa îi fusese insuflată de mama ei, Ctafilientes, care la rându-i sperase să devină în adolescență aleasa.

Vezi articolul original

Reclame

Despre Cosmisian

De ce scriu în metafore? Metafora este, ca definiţie, o peşteră ascunsă pe o insulă necunoscută, învăluită în mister. Cine ajunge acolo, chiar întâmplător, poate găsi obiecte neidentificate ale unei culturi despre care poate doar bănuieşte ceva. E oarecum dificil să „demetaforizezi” scrisul, astfel că, îţi rămâne iluzia înţelegerii şi satisfacţia ei. Cine sunt eu? Sunt eu, un vinovat al metaforitei, o boală de cuvânt ce mi-a adus adesea alin căutării de expresie, Şi poate ţie confuzie. Metafora produce confuzie! Confuzia elaborează înţelesuri şi astfel fiecare înţelege ce vrea. Cine sunt eu? Sunt eu, un meşter al cuvintelor mele. Nu mi-e dificil să le găsesc, am o abundenţă pe care uneori trebuie doar să o rescriu. Nu aş spune că metafora este calea cea mai scurtă înspre semantica sufletului meu, ci doar înfrumuseţarea drumului. Astăzi sunt nebun. Voi pune o imagine cu mine, mai exact cu mintea mea.
Acest articol a fost publicat în Descarcare Pdf. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Taraxacum officinale

  1. mcooper801 zice:

    Minunat! Fecitari ….mi a placut enorm…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.