Aurul ce se ofileste

Singuratatea este o dezradacinare, este forma trecutului pe care nu vrei sa il umpli cu altcineva sau cu altceva. Singuratatea mea este omagiul pe care i-l atribui unei forme-fiinte, pe care prefer sa il las sa fie, decat sa il umplu cu iluzia unui nou inceput.

Cosmisian's Blog - Gânduri Neinfinite

Aurul ce se ofileste

– Cât de liniștit sunt…, somn nu am, mă delectez cu muzică de bun gust, citesc și posibil să conturez dale de cuvinte. Sunt mândru de tine si de realizările tale, te iubesc. Să nu uiti că el, sufletul tau oglindă, se simte al tău. Trăiește într-o conștiență constantă a ființei tale. Suntem doi in asta. Te iubesc!

Întorcându-și privirea de pe pieptul său,  il asigură de iubirea ei pentru el, cel ce le scria iubirea în soare. Privirea i-a rămas fixată pe ochii lui simpli.

– Îmi pot odihni sufletul în iubirea ta? Iubirea ta mi-a adus liniște în suflet. Tu nu o resimți?

– Știi că da, iubitule, doar că uneori mă sperii de noi doi… și, mă lași fără cuvinte…

– Știi că nu e ușor să îți deschizi sufletul. Când o facem, adesea e mai mult confesiune unidirecțională. Noi însă, nu ne…

Vezi articolul original 257 de cuvinte mai mult

Reclame

Despre Cosmisian

De ce scriu în metafore? Metafora este, ca definiţie, o peşteră ascunsă pe o insulă necunoscută, învăluită în mister. Cine ajunge acolo, chiar întâmplător, poate găsi obiecte neidentificate ale unei culturi despre care poate doar bănuieşte ceva. E oarecum dificil să „demetaforizezi” scrisul, astfel că, îţi rămâne iluzia înţelegerii şi satisfacţia ei. Cine sunt eu? Sunt eu, un vinovat al metaforitei, o boală de cuvânt ce mi-a adus adesea alin căutării de expresie, Şi poate ţie confuzie. Metafora produce confuzie! Confuzia elaborează înţelesuri şi astfel fiecare înţelege ce vrea. Cine sunt eu? Sunt eu, un meşter al cuvintelor mele. Nu mi-e dificil să le găsesc, am o abundenţă pe care uneori trebuie doar să o rescriu. Nu aş spune că metafora este calea cea mai scurtă înspre semantica sufletului meu, ci doar înfrumuseţarea drumului. Astăzi sunt nebun. Voi pune o imagine cu mine, mai exact cu mintea mea.
Acest articol a fost publicat în Descarcare Pdf. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.